WAA groep zoekt kwartiermaker

Vacature
Geschreven doorJohn Stelten op woensdag juni 19, 2024
(Fulltime, 36 uur per week)

Ben jij, net als wij, van mening dat een goed draaiende organisatie begint met medewerkers die lekker in hun vel zitten? Wil jij meebouwen aan een wereld waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt eerlijke kansen krijgen om hun potentieel te benutten, en volwaardig kunnen deelnemen aan het arbeidsproces? Dan ben je bij ons van absolute WAArde!

We zijn op zoek naar een kwartiermaker die op locatie bij bedrijven zorgt dat onze medewerkers in hun kracht staan.

Over WAA Groep

Wij verbinden onze mensen met arbeidsvraagstukken. We denken mee over de invulling van het bedrijfsproces, over de competenties die vereist zijn en welke personen van meerwaarde zijn in een organisatie. Verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten en medewerkers komen voort uit een samenspel van visie, kennis en ervaring.

Wij denken niet in de beperking van onze mensen, maar in de meerwaarde die het voor organisaties heeft. Samen bewijzen we dat commercieel denken en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand in hand gaan.

Onze missie? Die is eigenlijk heel simpel. Wij doen er alles aan om organisaties en hun vraagstukken te koppelen aan onze mensen en expertise. Met een inclusievere samenleving tot gevolg.

Over de functie

Als kwartiermaker rapporteer je hiërarchisch aan de manager detacheringen en heb je een regiefunctie als het gaat om de uitvoering van reeds opgestelde proces plannen voor (nieuwe) groepsdetacheringen. Je werkt daarbij nauw samen met onze jobcoaches en teamleiders.

Je richt processen in en stuurt waar nodig bij, zodat de mensen die erin werken optimaal kunnen presteren. In afstemming met inleners en jobcoaches realiseer je werkplekken voor duurzame plaatsingen van medewerkers, daarbij maak je waar nodig gebruik van technologische hulpmiddelen. Daarnaast zie je erop toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd en dat materialen en middelen correct worden gebruikt

Om het proces te optimaliseren coach en adviseer je inleners over de manier van aansturen en begeleiden van medewerkers op de werkplek. Daarnaast doe je verbetervoorstellen en geef je (on)gevraagd advies aan jobcoaches, inleners en teamleiders.

Op het moment dat het projectplan succesvol is uitgevoerd, draag je het team over aan de betreffende teamleider, jobcoach of voorman. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en bij afwezigheid van de teamleiders zul je hen vervangen.

Dit ben jij:

  • Je hebt minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau
  • Je bent starter of beschikt over enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent een netwerker die in staat is een organisatie snel te leren kennen
  • Je hebt gevoel bij de doelgroep, schakelt snel, bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent oplossings- en resultaatgericht, hebt lef om initiatieven te ontplooien en daar de regie op te pakken
  • Je bent in staat anderen te inspireren en te motiveren om gezamenlijk de beoogde doelen te realiseren
  • Je bent bereid je te blijven ontwikkelen
  • Kennis van, en ervaring met, ‘lean’ productieprocessen is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een fulltime functie (36 uur) voor een jaar, waarbij de arbeidsovereenkomst bij gebleken geschiktheid na dit jaar omgezet kan worden naar onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in schaal 9 (maximaal € 4752) van de arbeidsvoorwaardenregeling van WAA groep N.V. Daadwerkelijke inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Terug naar overzicht

Zet jij onze medewerkers op één?

Voeg WAArde toe aan onze organisatie en stuur een sollicitatiebrief met CV, vóór 10 juli aanstaande naar: sollicitaties@waagroep.nl.

Ben je enthousiast, maar sluit je ervaring niet naadloos aan? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Vragen over deze vacature? Dan mag je contact opnemen met Marc Paulissen, Algemeen directeur a.i. –  077-3898383.

Wij zijn WAA Groep: samen verbinden we mensen.

Heb je een vraag naar aanleiding van dit bericht?