Contact

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met WAA Groep of wil je vrijblijvend kennismaken met onze organisatie en diensten? Neem dan direct contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag verder!

Bezoekadres:
Prinsessesingel 10, 5911HT Venlo
Postadres:
Postbus 3045
5902 RA Venlo
Kamer van koophandel:
KVK Venlo 12049923

Nieuwsgierig geworden?

Hallo ik ben Marc, Algemeen Directeur bij WAA Groep, wil jij weten wat WAA Groep voor jou kan beteken? Neem contact op via telefoon of e-mail of via onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je na het bekijken van onze website toch nog met vragen of onduidelijkheden blijft zitten. Daarom hebben we de belangrijkste vragen voor jou alvast beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Of wil je meer informatie? Geen probleem! Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen jou graag verder!

 • Hoe kom ik in aanmerking voor WAA Groep?

  Ieder bedrijf of organisatie dat aan de slag wil met maatschappelijk verantwoord ondernemen en de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komt in aanmerking voor een samenwerking met WAA Groep.

 • Wat kan WAA Groep voor mij als werkgever betekenen?

  Samen met onze partners beschikt WAA Groep over de benodigde kennis en ervaring om mensen met een beperkt arbeidsvermogen volwaardig te laten functioneren binnen jouw werkomgeving. Zodat jij je kan focussen op de core business van de organisatie!

 • Waar ligt de kracht van WAA Groep?

  WAA Groep denkt, samen met jou, mee over het arbeidsvraagstuk van jouw organisatie en biedt hiervoor creatieve maatwerkoplossingen. Wij plaatsen mensen op WAArde binnen jouw organisatie en begeleiden jou en onze mensen in dit proces. Hiervoor gebruiken we de kracht van ons netwerk. Samen creëren we kansen om te groeien.

 • Hoe ziet de begeleiding van de jobcoach eruit?

  Onze jobcoach fungeert als het aanspreekpunt voor zowel de werknemer als de werkgever. Met een duurzame inzetbaarheid als hoofddoel adviseert onze jobcoach jou over de persoonlijke ontwikkeling van de betreffende medewerker en biedt hij ondersteuning bij het ziekteverzuim.

 • Hebben jullie een medewerker voor mijn vacature?

  Wij denken in arbeidsvraagstukken, niet in vacatures. Heb jij een arbeidsvraagstuk? Dan zijn wij hier benieuwd naar. Aan de hand van jouw arbeidsvraagstuk gaan we op zoek naar mogelijkheden om deze in te vullen met mensen met een beperkt arbeidsvermogen en kijken we naar de meerwaarde voor jouw organisatie.