Over WAA Groep

Samen verbinden we mens en werk

Op de homepage staat duidelijk en bewust “&” WAA

De resultaten bereiken we door samen te werken in een steeds groter wordend netwerk.

Enerzijds  organisaties met arbeidsvraagstukken (vraagzijde) & anderzijds organisaties die helpen om die arbeidsvraagstukken duurzaam in te vullen met mensen die extra ondersteuning nodig hebben (aanbodzijde). Allemaal betrokken om de inclusiviteit niet bijzonder, maar juist vanzelfsprekend te maken.

Het & teken is de ampersand een verbastering van het Engelse “And Per Se And”. Ooit was de & de laatste letter in het alfabet. Waar de mensen met een arbeidsbeperking vaak op de laatste plaats kwamen, zijn ze bij de WAA de talenten waar de markt op zit te wachten. Niet de laatste letter, maar de A van And.

Voor de WAA medewerkers betekent het & teken eveneens: “There is always an AND!”. Ontwikkelgericht & Oplossingsgericht. Zoeken naar de mogelijkheden & het matchen van drijfveren van personen en organisaties.

Wij lopen voorop als het gaat om inclusiviteit

We vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen. Thuis bij ons, als WAA Groep, maar vooral thuis bij het bedrijf waar ze werken. Onze mensen zijn gelijkwaardige collega’s, met competenties die bij bedrijven helemaal tot hun recht komen. Wij staan naast onze mensen.

Kortom: wij streven naar een inclusievere maatschappij.

WAA Groep Werkt Samen

WAA Groep levert creatieve maatwerkoplossingen voor arbeidsvraagstukken van bedrijven. Dit doen we door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verbinden met de maatschappij, met nieuwe organisaties, collega’s en met zichzelf.

We gaan op zoek naar een perfecte match: een werkplek voor onze mensen waarbij hun kwaliteiten optimaal worden benut en het arbeidsvraagstuk van organisaties wordt oplost. Hiervoor gebruiken we de kracht van ons netwerk.

Ik heb een vraag!

We kunnen ons voorstellen dat je na het bekijken van onze website toch nog met vragen of onduidelijkheden blijft zitten. Daarom hebben we de belangrijkste vragen voor jou alvast beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Of wil je meer informatie? Geen probleem! Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen jou graag verder!

 • Waar ligt de kracht van WAA Groep?

  WAA Groep denkt, samen met jou, mee over het arbeidsvraagstuk van jouw organisatie en biedt hiervoor creatieve maatwerkoplossingen. Wij plaatsen mensen op WAArde binnen jouw organisatie en begeleiden jou en onze mensen in dit proces. Hiervoor gebruiken we de kracht van ons netwerk. Samen creëren we kansen om te groeien.

 • Wat kan WAA Groep voor mij als werkgever betekenen?

  Samen met onze partners beschikt WAA Groep over de benodigde kennis en ervaring om mensen met een beperkt arbeidsvermogen volwaardig te laten functioneren binnen jouw werkomgeving. Zodat jij je kan focussen op de core business van de organisatie!

 • Hoe kom ik in aanmerking voor WAA Groep?

  Ieder bedrijf of organisatie dat aan de slag wil met maatschappelijk verantwoord ondernemen en de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komt in aanmerking voor een samenwerking met WAA Groep.

 • Hoe ziet de begeleiding van de jobcoach eruit?

  Onze jobcoach fungeert als het aanspreekpunt voor zowel de werknemer als de werkgever. Met een duurzame inzetbaarheid als hoofddoel adviseert onze jobcoach jou over de persoonlijke ontwikkeling van de betreffende medewerker en biedt hij ondersteuning bij het ziekteverzuim.

 • Hebben jullie een medewerker voor mijn vacature?

  Wij denken in arbeidsvraagstukken, niet in vacatures. Heb jij een arbeidsvraagstuk? Dan zijn wij hier benieuwd naar. Aan de hand van jouw arbeidsvraagstuk gaan we op zoek naar mogelijkheden om deze in te vullen met mensen met een beperkt arbeidsvermogen en kijken we naar de meerwaarde voor jouw organisatie.

Onze schil van partners

We hebben enorm veel ervaring binnen ons vakgebied en leren nog iedere dag bij. Wij helpen onze mensen met het ontwikkelen van specifieke competenties die nodig zijn bij bedrijven. Dit doen we samen met onze partners.