Met wie doen we het?

Wij werken met een kennisschil en ontwikkeltrajecten

Samen met onze partners helpen wij onze mensen met het ontwikkelen van specifieke competenties die nodig zijn bij bedrijven. Hiervoor hebben wij enorm veel ervaring binnen ons vakgebied en leren we nog iedere dag bij. We hebben een tweede schil van bedrijven en onderwijsinstellingen met specifieke vakkennis en expertise om ons heen verzameld. Door samen te werken met al deze partijen, kunnen we voor bedrijven passende oplossingen bieden.

Overheid, Onderwijs & Ondernemers

Door nauwe samenwerkingen met de overheid, het onderwijs en andere ondernemers in de omgeving beschikken we over de juiste kennis en vaardigheden om jouw organisatie te ontzorgen. Van overheidsprocessen tot het opzetten van ontwikkeltrajecten en leerlijnen. Samen overwinnen we ieder obstakel en vinden we een passende oplossing voor jouw arbeidsvraagstuk.

Onze schil van partners

We hebben enorm veel ervaring binnen ons vakgebied en leren nog iedere dag bij. Wij helpen onze mensen met het ontwikkelen van specifieke competenties die nodig zijn bij bedrijven. Dit doen we samen met onze partners.

Seacon Brand Loyalty & WAA Groep

Season’s arbeidsvraagstuk uitte zich in een hoge doorstroom aan uitzendkrachten waarbij telkens nieuwe medewerkers ingewerkt moesten worden. Hier ging niet alleen veel tijd, geld en energie in zitten, maar dit zorgde ook voor een lage betrokkenheid bij het bedrijf. Wij gingen met dit vraagstuk aan de slag, vonden de perfecte match en plaatsten onze duurzame medewerkers bij Seacon. Door tevens gebruik te maken van slimme lean technieken werd het werkproces efficiënter ingericht wat resulteerde in een hogere output met een hogere kwaliteit en bovenal medewerkers die onderdeel zijn geworden van de Seacon familie.

“De samenwerking met WAA Groep is het beste wat ons de afgelopen jaren is overkomen.”

 

Wil je meer over ons weten?

Hallo ik ben Ruud, Accountmanager bij WAA Groep, heb jij een vraag of wil jij weten wat WAA Groep voor jou kan beteken? Neem contact op via telefoon of e-mail of via onderstaand contactformulier.