Voor wie doen we het?

Voor iedereen die met maatschappelijk verantwoord ondernemen aan de slag wil. Voor iedereen die samen de krachten wil bundelen om kansen te creëren om te groeien. Samen verbinden we mens en werk. We denken niet in de beperking van onze mensen, maar in de meerwaarde die het voor jouw organisatie heeft. Want samen lossen we arbeidsvraagstukken op door mensen die nu nog langs de zijlijn staan een kans te bieden

 

We gaan voor duurzame partnerships

Na het verbinden van onze mensen met jouw arbeidsvraagstuk laten we niet los. We blijven betrokken bij de toekomst van jouw organisatie. We denken mee over optimalisering van bedrijfsprocessen, blijven onze mensen continu begeleiden en staan ten alle tijden stand-by voor jouw vraagstukken. Samen creëren we kansen om te groeien.

Onze schil van partners

We hebben enorm veel ervaring binnen ons vakgebied en leren nog iedere dag bij. Wij helpen onze mensen met het ontwikkelen van specifieke competenties die nodig zijn bij bedrijven. Dit doen we samen met onze partners.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je na het bekijken van onze website nog met enkele vragen zit. Daarom hebben we de belangrijkste vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag verder!

 • Hebben jullie een medewerker voor mijn vacature?

  Wij denken in arbeidsvraagstukken, niet in vacatures. Heb jij een arbeidsvraagstuk? Dan zijn wij hier benieuwd naar. Aan de hand van jouw arbeidsvraagstuk gaan we op zoek naar mogelijkheden om deze in te vullen met mensen met een beperkt arbeidsvermogen en kijken we naar de meerwaarde voor jouw organisatie.

 • Hoe kom ik in aanmerking voor WAA Groep?

  Ieder bedrijf of organisatie dat aan de slag wil met maatschappelijk verantwoord ondernemen en de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt komt in aanmerking voor een samenwerking met WAA Groep.

 • Hoe ziet de begeleiding van de jobcoach eruit?

  Onze jobcoach fungeert als het aanspreekpunt voor zowel de werknemer als de werkgever. Met een duurzame inzetbaarheid als hoofddoel adviseert onze jobcoach jou over de persoonlijke ontwikkeling van de betreffende medewerker en biedt hij ondersteuning bij het ziekteverzuim.

 • Waar ligt de kracht van WAA Groep?

  WAA Groep denkt, samen met jou, mee over het arbeidsvraagstuk van jouw organisatie en biedt hiervoor creatieve maatwerkoplossingen. Wij plaatsen mensen op WAArde binnen jouw organisatie en begeleiden jou en onze mensen in dit proces. Hiervoor gebruiken we de kracht van ons netwerk. Samen creëren we kansen om te groeien.

 • Wat kan WAA Groep voor mij als werkgever betekenen?

  Samen met onze partners beschikt WAA Groep over de benodigde kennis en ervaring om mensen met een beperkt arbeidsvermogen volwaardig te laten functioneren binnen jouw werkomgeving. Zodat jij je kan focussen op de core business van de organisatie!