Startups

Waarom samenwerken met WAA Groep?

  • Samen creëren we kansen om te groeien.
  • Samen leggen we verbinding tussen de ambitie van onze mensen en werk.
  • Samen groeien we naar een inclusievere maatschappij.
  • Samen delen we onze kennis en expertise.
  • Samen zorgen we ervoor dat onze mensen zich thuis voelen.
  • Samen gaan we voor een duurzame samenwerking.

Werknemers met een beperking laten jouw startup groeien

Werknemers met een beperking zijn vaak extra loyaal en gemotiveerd juist ómdat ze werk hebben. Ze weten hoe het voelt om thuis te zitten en grijpen een kans voor volwaardig werk met beiden handen aan. Het uitbreiden van jouw personeelsbestand met mensen uit de doelgroep zorgt voor bijdragen uit verschillende invalshoeken. Bijdragen waaraan jij wellicht nog niet eens hebt gedacht. Door het optimaal benutten van hun unieke talenten en vaardigheden in de juiste functies en met de juiste werkzaamheden, helpen ze jouw bedrijf verder groeien.

Jouw startup & WAA Groep?

Wil jij aan de slag met maatschappelijk verantwoord ondernemen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan zijn wij de juiste partner voor jou! Door jouw kennis van ondernemen te bundelen met onze kennis van maatschappelijk verantwoord ondernemen, gaan we samen op zoek naar een creatieve oplossing voor jouw arbeidsvraagstuk. Zodat jij je kan richten op je core business!

Onze werkwijze

Zo verbinden wij onze mensen met jouw startup. Navigeer door onze werkwijze met de pijltjes.

Onze schil van partners

We hebben enorm veel ervaring binnen ons vakgebied en leren nog iedere dag bij. Wij helpen onze mensen met het ontwikkelen van specifieke competenties die nodig zijn bij bedrijven. Dit doen we samen met onze partners.