Vacature: gedreven HR-professional

Innovatie
Geschreven doorEmily Hochstenbach op maandag september 11, 2023

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige HR-adviseur. Ben jij die professional die niet bang is om anderen aan te spreken op gedrag, verantwoordelijkheid neemt en die snel schakelt? Iemand die affiniteit heeft met onze doelgroep en optimaal functioneert in een organisatie die werkt binnen een politieke omgeving? Wil jij meebouwen aan dé toonaangevende detacheringsorganisatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door het bieden van professionele HR dienstverlening? Ben je starter of heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en ben je toe aan een volgende stap? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wegens het vertrek van een collega in ons HR-team (4 collega’s) zijn we op zoek naar een gedreven HR-adviseur, die leidinggevenden en coaches van de gemeenten Beesel, Bergen en Venlo adviseert en begeleidt bij het uitvoeren van operationele HR-vraagstukken. Als HR-adviseur adviseer je gevraagd en ongevraagd leidinggevenden en collega’s over HR brede onderwerpen. Je gaat hierin proactief te werk en zoekt de collega’s op. Je adviseert en ondersteunt m.b.t. aansturing, verzuim, functioneren, personeelsontwikkeling, mobiliteit, verloop en arbeidsvoorwaarden. Dat doe je niet alleen, want je hebt je team van HR-collega’s die jou op hun beurt graag met raad en daad bijstaan.

Profiel van de functie (functie-eisen)

  • HBO werk- en denkniveau (richting HRM);
  • Je bent starter of beschikt over enkele jaren ervaring in een allround HR functie;
  • Je werkt resultaatgericht vanuit commitment aan de organisatiedoelstellingen;
  • Je bent analytisch;
  • Je bent in staat om zelfstandig verschillende locaties te bezoeken;
  • Maar je hebt vooral affiniteit met onze mensen en bent een echte teamplayer die het daarnaast leuk vindt om in en met verschillende teams te werken.
     

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie (32 – 36 uur per week) voor een jaar, waarbij de arbeidsovereenkomst bij gebleken geschiktheid na dit jaar omgezet kan worden naar onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in schaal 9 (maximaal €4537) van de arbeidsvoorwaardenregeling van WAA groep N.V. Daadwerkelijke inschaling vindt plaats in aanloopschaal 8 op basis van kennis en ervaring. Na een jaar word je ingeschaald in schaal 9.

 

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Op zoek naar meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Feliz Nahar, Manager HRM (tel: 06-51561307 / mail: fnahar@waagroep.nl)

Stuur om te solliciteren een sollicitatiebrief met CV naar Feliz.

Neem contact op