WAA Groep zoekt HR-Adviseur

Vacature
Geschreven doorJohn Stelten op woensdag juni 19, 2024
(28-32 uur per week)

Ben jij, net als wij, van mening dat een goed draaiende organisatie begint met medewerkers die lekker in hun vel zitten? Wil jij meebouwen aan een wereld waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt eerlijke kansen krijgen om hun potentieel te benutten, en volwaardig kunnen deelnemen aan het arbeidsproces? Dan ben je bij ons van absolute WAArde!

We zijn op zoek naar een HR-adviseur die niet bang is om anderen aan te spreken op gedrag, verantwoordelijkheid neemt en snel schakelt.

Over WAA Groep

Wij verbinden onze mensen met arbeidsvraagstukken. We denken mee over de invulling van het bedrijfsproces, over de competenties die vereist zijn en welke personen van meerwaarde zijn in een organisatie. Verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten en medewerkers komen voort uit een samenspel van visie, kennis en ervaring.

Wij denken niet in de beperking van onze mensen, maar in de meerwaarde die het voor organisaties heeft. Samen bewijzen we dat commercieel denken en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand in hand gaan.

Onze missie? Die is eigenlijk heel simpel. Wij doen er alles aan om organisaties en hun vraagstukken te koppelen aan onze mensen en expertise. Met een inclusievere samenleving tot gevolg.

Over de functie

In jouw rol als HR-adviseur fungeer je als de belangrijkste raadgever en sparringpartner voor de jobcoaches en leidinggevenden binnen jouw caseload. Dankzij jouw uitgebreide kennis van de werkvloer en jouw vakgebied, ben je in staat om kansen te herkennen, knelpunten te identificeren en acties en verbetertrajecten te initiëren.

In jouw functie heb je een scherp oog voor de huidige HR-uitdagingen, maar houd je ook de toekomst in het vizier. Je bent in staat om zelfstandig taken op te pakken, bent bereid jezelf te ontwikkelen en speelt een leidende rol in projecten of neemt actief deel aan werkgroepen.

Je draagt, samen met je collega’s, bij aan de voortdurende ontwikkeling en implementatie van ons uitgebreide HR-beleid. Maar je hebt vooral affiniteit met onze mensen en bent een echte teamplayer die het leuk vindt om in en met verschillende teams te werken.

Dit ben jij:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau (richting HRM)
  • Je bent starter of beschikt over enkele jaren ervaring in een allround HR functie
  • Je werkt resultaatgericht vanuit betrokkenheid aan de organisatiedoelstellingen
  • Je bent analytisch en hebt het vermogen om zowel op korte als lange termijn te denken en te handelen
  • Je bent in staat om zelfstandig verschillende locaties te bezoeken
  • Je voert zelfstandig taken uit en neemt actief deel aan projecten en werkgroepen

Arbeidsvoorwaarden:

Het gaat om een functie (28 – 32 uur per week) voor een jaar, waarbij de arbeidsovereenkomst bij gebleken geschiktheid na dit jaar omgezet kan worden naar onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in schaal 9 (maximaal € 4752) van de arbeidsvoorwaardenregeling van WAA groep N.V. Daadwerkelijke inschaling vindt op basis van kennis en ervaring plaats in aanloopschaal 8 of in schaal 9.

Terug naar overzicht

Zet jij onze medewerkers op één?

Voeg WAArde toe aan onze organisatie en stuur een sollicitatiebrief met CV, vóór 10 juli aanstaande naar: sollicitaties@waagroep.nl.

Ben je enthousiast, maar sluit je ervaring niet naadloos aan? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Vragen over deze vacature? Dan mag je contact opnemen met Marc Paulissen, Algemeen directeur a.i. –  077-3898383.

Wij zijn WAA Groep: samen verbinden we mensen.

Heb je een vraag naar aanleiding van dit bericht?