Chris Ophelders en Martina Janssen behalen met glans hun Lean Blue Belt Certificaat

Innovatie
Geschreven doorEmily Hochstenbach op woensdag mei 31, 2023

Chris Ophelders en Martina Janssen, werkbegeleiders bij de WAA en gedetacheerd bij Seacon Logistics, behalen met glans hun Lean Blue Belt Certificaat onder leiding van Wesley Beijersbergen

Chris Ophelders en Martina Janssen, werkbegeleiders bij de WAA en gedetacheerd bij Seacon Logistics, hebben onder leiding van Wesley Beijersbergen met vlag en wimpel hun Lean Blue Belt certificaat behaald. Deze prestatie getuigt van hun toewijding aan operationele excellentie en belooft positieve veranderingen binnen zowel de WAA als Seacon Logistics.

Belangrijke mijlpaal

De Lean Blue Belt certificering is een belangrijke mijlpaal in de professionele ontwikkeling van Chris en Martina. Het toont aan dat zij beschikken over kennis en vaardigheden op het gebied van Lean-methodologie, procesoptimalisatie en continue verbetering, wat van onschatbare waarde is voor hun werkzaamheden bij Seacon Logistics.

Seacon Logistics

Onder leiding van Wesley Beijersbergen hebben zij zich intensief ingezet om de principes van Lean toe te passen in hun werk bij Seacon Logistics, terwijl zij nog steeds nauw verbonden blijven met de WAA. Chris en Martina hebben bewezen dat zij in staat zijn om verspillingen te identificeren en processen te stroomlijnen om zo maximale waarde te leveren aan klanten, zowel binnen Seacon Logistics als in samenwerking met de WAA.

Deze certificering zal niet alleen Chris en Martina ten goede komen, maar ook hun team bij Seacon Logistics en de gehele WAA-organisatie. Met hun nieuwe kennis en vaardigheden kunnen zij een leidende rol spelen bij het stimuleren van efficiëntie en kwaliteit binnen hun werkgebied, terwijl ze de vruchten plukken van de synergie tussen de WAA en Seacon Logistics.

Professionele ontwikkeling

De prestatie van Chris Ophelders en Martina Janssen onderstreept het belang van voortdurende professionele ontwikkeling en toewijding aan operationele uitmuntendheid, zelfs in een gedetacheerde rol. Het toont aan dat zowel de WAA als Seacon Logistics een omgeving bieden waarin medewerkers zoals Chris en Martina worden aangemoedigd en ondersteund om hun vaardigheden te verbeteren en hun potentieel te benutten, ongeacht hun werkplek.

Gefeliciteerd aan Chris Ophelders en Martina Janssen, werkbegeleiders bij de WAA en gedetacheerd bij Seacon Logistics, onder leiding van Wesley Beijersbergen, met het behalen van hun Lean Blue Belt certificaat. Hun inzet en toewijding zijn een inspiratie voor anderen binnen zowel de WAA als Seacon Logistics, en tonen aan dat continue verbetering de sleutel is tot succes, zelfs in een gedetacheerde omgeving.

Ook partner worden van WAA Groep? Lees hier meer.

Terug naar overzicht

Heb je een vraag naar aanleiding van dit bericht?