Vacature: Teamleider Logistiek

Innovatie
Geschreven doorJohn Stelten op donderdag februari 1, 2024

Ben jij iemand die niet bang is om anderen aan te spreken op gedrag, verantwoordelijkheid neemt en die snel schakelt? Iemand die affiniteit heeft met onze doelgroep? Wil jij meebouwen aan dé toonaangevende detacheringsorganisatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Heb je minimaal 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je toe aan een volgende stap? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Je wordt aangestuurd door de Manager Detachering en werkt locatiegebonden in Venlo-Blerick. Je geeft leiding aan ongeveer 30 medewerkers. 

Wat de functie inhoudt

De werkdagen van een Teamleider bij de WAA zijn altijd afwisselend en uitdagend. Je hebt te maken met belangen van klanten, medewerkers en de WAA waarbij je afhankelijk van de situatie beslissingen neemt.

Kwaliteit van de producten en dienstverlening voor de klant en efficiency in processen met en door de doelgroep staan bij jou voorop. Je focust op naleving van de bedrijfsprocessen en hebt oog voor eventuele knelpunten in werkprocessen en procedures en lost deze op. Je stuurt op resultaat, het behalen van de kwantitatieve en kwalitatieve productiedoelen, waarbij je de juiste mensen en middelen aan elkaar verbindt voor een optimaal resultaat. Hiervoor monitor je het proces op input (volledigheid onderdelen en inzetbare uren) en output (kwaliteit en kwantiteit).

Je bent verantwoordelijk voor de (week- en dag)planning. De dagplanning wordt dusdanig gemaakt dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van de talenten in je team. Je draagt zorg voor afstemming met werkbegeleiders en het team. Hiervoor start je de dag met de startbijeenkomst om de doelstelling van die dag te bespreken en dat medewerkers vragen kunnen stellen.

Gaan dingen niet goed, dan ben jij de persoon waar jouw teamleden altijd bij aan durven en kunnen kloppen. Naast aanspreekpunt voor je team ben je ook vraagbaak voor de klant en draag je zorg voor een juiste administratieve afhandeling. Je hebt periodiek overleg met de klant over performance, nieuwe producten en organisatieontwikkelingen.

Als teamleider heb je ook leidinggevende taken. Je houdt ontwikkelgesprekken en bent casemanager in het kader van de Wet verbetering Poortwachter. Aansturen en ontwikkelen van je team doe je van uit een ‘can-do’ mensbeeld en mentaliteit.

Wie zoeken wij?

Iemand rust en senioriteit uitstraalt, besluitvaardig, resultaatgericht en een probleemoplossend vermogen heeft en die de externe invloeden die op het team afkomen, afhandelt en de druk bij het team weet weg te houden. Daarnaast herken jij je in:

 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Minimaal Mbo-4 werk- en denkniveau;
 • Kennis van LEAN is een pré;
 • Je weet hoe je een team moet motiveren en bent daar ook goed in;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende functie;
 • Samen met het team wil je elke dag een topprestatie leveren;
 • Je bent bereid jezelf verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden 

 • Je wordt ingeschaald salarisschaal 8 (€3015 – maximaal €4244 bruto per maand);
 • Een goede ABP-pensioenregeling;
 • Je ontvangt naast een vakantietoeslag van 8% een eindejaarsuitkering van 6,75%;
 • Je kunt gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Je komt te werken bij een goede en gezonde organisatie;
 • Je kunt gebruik maken van onze studiemogelijkheden voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, door WAA georganiseerde trainingen en inspiratiebijeenkomsten met uiteenlopende onderwerpen;
 • Je kunt gebruik maken van onze fietsregeling en kortingen op je sportschoolabonnement;
 • En niet onbelangrijk: je wordt onderdeel van een hecht, nuchter divers en gemotiveerd team met veel ruimte voor humor;

Iets voor jou?

Solliciteer direct op onze vacature voor teamleider via sollicitaties@waagroep.nl Met vragen zou je contact op kunnen nemen met Marc Paulissen via 077-3898383.

Wij hechten veel waarde aan inclusiviteit en diversiteit binnen de organisatie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij iedereen uitnodigen om te solliciteren ongeacht leeftijd, gender, culturele achtergrond, religie en geaardheid.

 

 

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Op zoek naar meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Marc Paulissen (tel: 077-3898383 / mail: mpaulissen@waagroep.nl)

Stuur om te solliciteren een sollicitatiebrief met CV naar sollicitaties@waagroep.nl.

Neem contact op

Heb je een vraag naar aanleiding van dit bericht?